Social Media Management

Wel de lusten, niet de lasten

Jouw socials kunnen een verpletterende eerste indruk achterlaten bij potentiële klanten. En tegelijkertijd dienen als het perfecte middel om bestaande klanten te nurturen en je brand image te versterken. Maar laten we eerlijk zijn, het kost tijd. En tijd is kostbaar, toch?

Waarom jezelf suf piekeren over socials als je het aan ons kunt overlaten? Say goodbye tegen die onnodige kopzorgen.

Zomaar wat posten werkt helaas niet altijd. Daarom gooien we je social media strategie misschien compleet om. Don’t worry, het is het 100% waard. Jij blijft aan het front staan, wij nemen de verantwoordelijkheid voor de content creatie en wekelijkse updates.

We grijpen de aandacht van jouw doelgroep, voorzien ze van wat ze nodig hebben, en geven ze het laatste zetje richting aankoop op je website. Deal?💥

WERK OM TROTS OP TE ZIJN

Bij The Branding Club kunnen wij he-le-maal onze creativiteit kwijt. Het is een hard groeiend bedrijf die in zijn voor alle marketing ideeën.

Voor PIN Voorschot verzorgen we een totaalpakket aan marketingstrategieën, zowel online als offline.

Voor Your Neon hebben we een krachtige online marketingstrategie ingezet om groei en naamsbekendheid te stimuleren.

Voor O3W hebben we geen standaard marketingstrategie uit de kast getrokken, maar een creatieve aanpak ontwikkeld die bruiste van energie en authenticiteit.

Van het bedenken van de merknaam tot het creëren van een luxe art deco-stijl en het ontwerpen van de website.

Let's get to work

Volg @bitchtheagency voor de laatste marketing trends, tips & tricks, exclusieve behind-the-scenes, vacatures en meer! 📸✨ #FollowUs #StayConnected