Proces

Bij onze agency geloven we in een doordacht proces. We starten met een grondige analyse om jouw doelen te begrijpen, creëren dan strategieën die naadloos aansluiten op jouw visie, en implementeren krachtige campagnes om tastbare resultaten te leveren.

How we work

Zoals we al zeiden, one size fits all? Please! Wij nemen je graag mee door onze processen! 

STAP 1
Eerste contact
Of jij nu een belletje pleegt voor hulp of wij jou mailen met een oplossing, het draait allemaal om het vinden van een samenwerkingsmogelijkheid die aansluit bij jouw behoeften.
STAP 1
STAP 2
Kennismaking
In ons eerste gesprek verkennen we jouw wensen en leren we jouw bedrijf kennen. Dit geeft ons inzicht in hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.
STAP 2
STAP 3
Voorstel
Na de kennismaking stellen we een voorstel samen. Dit is een op maat gemaakt plan, waarin we onze ideeën en strategieën uiteenzetten om jouw doelen te bereiken.
STAP 3
STAP 4
Kick-off
Zodra je akkoord gaat met ons voorstel, plannen we een kick-off meeting. Hier bespreken we jouw visie en evalueren we eerdere marketingactiviteiten.
STAP 4
STAP 5
Onderzoek
We duiken in markt- en concurrentieonderzoek en zetten deze inzichten om in een gedetailleerde marketingstrategie, specifiek ontworpen voor jouw merk.
STAP 5
STAP 6
Strategie
We presenteren je de zorgvuldig ontwikkelde strategie, waarin we je precies laten zien hoe we jouw merk gaan versterken en positioneren in de markt.
STAP 6
STAP 7
Uitvoering
Met de strategie als leidraad starten we de uitvoering volgens een strakke planning. We creëren unieke content en meten tussentijds de resultaten.
STAP 7
STAP 8
VERBETERING
Marketing is nooit ‘klaar’. We blijven optimaliseren en afstemmen, met regelmatige meetings om ervoor te zorgen dat jouw merk blijft groeien.
STAP 8

Marketing

Eva

Marketing Coördinator

Branding

Isabel

Graphic Designer/Content Creator

Marketing

Myrthe

Marketing Coördinator

Websites

Ilias

Webdesigner

Ads

Ruby

Freelancer Advertisement Specialist

Branding

Daisy

Graphic Design

Branding

Esmée

Founder

Marketing

Bente

Founder