Over de Bitches

MEET THE TEAM

Marketing

Isabel

Graphic Designer/Content Creator

Marketing

Myrthe

Junior Marketeer

Websites

Ilias

Webdesigner

Ads

Ruby

Freelancer Advertisement Specialist

Branding

Daisy

Graphic Design

Branding

Esmée

Founder

Marketing

Bente

Founder

ONE SIZE FITS ALL?
BITCH, PLEASE.

We creëren marketing waar je doelgroep naar hunkert. Iets wat in de huidige markt een zeldzaamheid is, maar voor Bitch the agency de basis. Bij ons vind je geen middelmatigheid we spelen niet onnodig op safe – ‘gewoon’ is voor ons simpelweg niet goed genoeg.

Met een team van strategische en uitvoerende specialisten, elk gedreven door een rebelse mindset, creëren we iets onvergetelijks. Precies wat jouw marketing nodig heeft om boven de copycat-merken uit te stijgen.

QUEEN BEES, GEEN WANNABeES

Onze aanpak is net zo uniek als jouw merk – we doen dingen anders, en vooral beter.

🧡 Persoonlijke connectie: Onze kracht ligt niet alleen in kick-ass marketing, maar ook in het creëren van een band. Verwacht een samenwerking waarbij we jou écht leren kennen. En flink doorvragen over je dromen en doelen.
🧡 Unieke creativiteit: Er zijn altijd betere en authentiekere manieren om jouw merk te promoten. We onderscheiden jouw brand van de grijze massa om een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep.
🧡 Rebelse aanpak: Wij volgen niet, wij leiden. Hoe bitchy het ook klinkt. Onze aanpak is gedurfd, eigenwijs, out of the box en een tikkeltje brutaal. En dat zie je terug in alles wat we doen.
🧡 Resultaten die rocken: Geen losse flodders bij ons. We leveren full-service marketing dat niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook zorgt voor lange termijn successen.
🧡 Strategische visie: De eigenaressen, a.k.a. het strategische duo, zorgen ervoor dat jouw merk altijd voorop blijft lopen. Jouw marketing wordt snel aangepast door ons team waar nodig, waardoor je relevant blijft en opvalt.

— ONZE AANPAK IS NET ZO UNIEK ALS JOUW MERK

VAN APRÈS-SKI NAAR
FULL-SERVICE AGENCY

Hey daar! Wij zijn Bente en Esmée, de oprichters van Bitch the agency. We werden beste vriendinnen tijdens een wintersportvakantie en deelden altijd de droom om te ondernemen. Onze liefde voor grensverleggende marketing inspireerde ons om dit bureau op te richten. Ons doel? Marketing creëren die net zo uniek is als de merken die we vertegenwoordigen. De aanpak van Bitch the agency weerspiegelt onze eigen gedurfde en eigenwijze stijl – waarbij we al te graag buiten de lijntjes kleuren. En voilà, Bitch the agency was geboren – een overkoepelend marketingbureau in Amsterdam.

— Esmée Makker & Bente van de Plassche