TMO Fashion Business School

Wij ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die als stevig fundament dient voor al jouw marketingactiviteiten.

Het creëren van content die waarde toevoegt aan je doelgroep, jouw USP's belicht en je onderscheidt van de concurrentie.

Wij zorgen dat je merk op de juiste kanalen aanwezig is met content die volledig is afgestemd op je doelgroep en merkidentiteit.

Effectieve social media advertenties om je merkbekendheid te vergroten en conversies te genereren.

Unieke UGC-content die aansluit bij de laatste trends, waardoor betrokkenheid van je merk versterkt wordt, dat wil je toch?

TMO Fashion Business School

 

TMO Fashion Business School in Doorn, werd geconfronteerd met een uitdaging: na COVID-19 waren er minder aanmeldingen van studenten. Hoewel de school al had geïnvesteerd in SEO/SEA en een goed functionerende website, zochten ze naar nieuwe manieren om meer studenten aan te trekken via de juiste kanalen.

Bitch the agency sprong bij om videocontent te produceren die specifiek was ontworpen om op social media te worden gedeeld. Deze creatieve aanpak en effectieve advertenties hebben geholpen om het aantal aanmeldingen voor open dagen, proefstudeerdagen en de studie zelf te vergroten, waardoor TMO weer in de schijnwerpers kwam te staan bij hun doelgroep.